Babagan Perusahaan

Hebei Shoufan Metal Products Co., Ltd dununge ana ing Kutha Dingzhou, Provinsi Hebei. Ana lokasi transportasi lan kauntungan sing cedhak yaiku cedhak jalur kereta utama menyang Jing Guang lan Jing Jiu, dalan gedhe nasional No.107, dalan tol Jingshen lan Shihuang, Mung jarak 40 kilometer saka Bandara Internasional Shijiazhuang lan jarak 330 kilometer saka Pelabuhan Xingang, Jalan tol Baojin (Baoding nganti Tianjin) langsung mlebu plabuhan.

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02