Babagan Kita

Hebei Shoufan Metal Products Co., Ltd.

Profil Perusahaan

ab12

Hebei Shoufan Metal Products Co., Ltd. dununge ana ing Kutha Dingzhou, Provinsi Hebei. Ana lokasi transportasi lan kauntungan sing cedhak yaiku cedhak jalur kereta utama menyang Jing Guang lan Jing Jiu, dalan gedhe nasional No.107, dalan tol Jingshen lan Shihuang, Mung jarak 40 kilometer saka Bandara Internasional Shijiazhuang lan jarak 330 kilometer saka Pelabuhan Xingang, Jalan tol Baojin (Baoding nganti Tianjin) langsung mlebu plabuhan.

Minangka salah sawijining pabrik kawat langsung lan kawat bolong langsung paling gedhe ing Cina, kita bisa nyedhiyakake produk kanthi kualitas tinggi kanthi rega sing kompetitif, produk utama pabrik kalebu kawat besi sing kawat besi galvanis, kawat anil ireng, kawat berduri, pvc kawat, kabel spol, kawat silet lan sapanunggalane, lan bolong kawat kalebu jaring kawat heksagonal, bolong kawat kothak, bolong kawat crimped, bolong kawat las, pagar rantai, bolong kawat stainless steel, bolong kawat sing ditambahi, layar jendhela, pagar kebon lan sateruse.

Panenan kabel wesi saben dina, kabel calorifying, kabel galvanis lan meshe yaiku 95mt, 40mt, 65mt lan 35.000 meter persegi, omset tahunan luwih saka usd20 yuta.

Produk kasebut akeh digunakake ing minyak bumi, kimia, konstruksi, tekstil, apotek, aerospace lan penerbangan. Produk kasebut, disenengi dening pelanggan - ing omah lan ing luar negeri, didol menyang Asia Tenggara, Eropa, Amerika Serikat. Jepang, Timur Tengah, lsp. Lan duwe reputasi apik.

Prinsip kita kualitas apik, ing wektu sing diwenehake, rega sing cukup. Kita ngarep-arep banget nggawe hubungan bisnis karo kanca-kanca saka saindenging jagad. lan nggawe masa depan sing padhang bebarengan karo perusahaan sampeyan.

ab13

Napa Pilih Kita

SEJARAH PANJANG

Diadegake ing taun 2008, 9 taun pengalaman ing industri produk logam.

KUALITAS sing Dhuwur

Desain lan pabrik produk bermutu kanthi 30 R&D; insinyur

Pangiriman Cepet

Pangiriman luwih cepet, kita bisa ngirim barang sampeyan sajrone 30 dina.

TEAM APA

Tim sales profesional nawakake tanggepan cepet lan layanan sing apik.

Sejarah Kita

2014 Hebei shoufan produk logam co., LTD nyiyapake.

2014Nggawe kantor ing ibukutha provinsi shijiazhuang, mlebu Dubai. Lan Pasar Asia Tenggara, Mbukak lawang perdagangan asing.

2015 Pameran perdagangan manca — Kanggo melu pameran dagang dubai, Priksa pasar internasional.

2016 Pikirake kanthi global — Produk sing nglibatake 80 negara lan wilayah.

2017 Ekspansi — Nggedhekake skala kantor, Nggawe gudang gedhe.

2019 Kita lagi ing dalan.

Pengin kerja sama kita?


Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02