Kuku umum

Katrangan singkat:

Nail Umum uga dijenengi paku bunder sing umum, Kuku kayu. Kawat Kawat Bunder Umum nggunakake Kawat Karbon Rendah berkualitas lan Kawat Karbon Media saka pabrik baja paling apik ing China.

"

Detail Produk

Tag Produk

Kuku umum

Nail Umum uga dijenengi paku bunder sing umum, Kuku kayu.

Kawat Kawat Bunder Umum nggunakake Kawat Karbon Rendah berkualitas lan Kawat Karbon Media saka pabrik baja paling apik ing China.

Kemajuan kabel: Gambar, Motong, Bentuk, Poles (Galvanis), Pilih lan Packing dadi kuku sing berkualitas.

Bahan: Kawat baja karbon rendah berkualitas rendah Q195, Kawat baja karbon media.

Rampung: Padhang / Polandia, Titik Intan, Shank Gamelan.

Nailhead: Gamelan, Pallet, Ganda, Payung, Blowhead,

Rod Kuku: Gamelan, vena, kothak,

Wangun: Umum lan khusus

Diameter kuku: 1.47mm-4.0mm

Panjang kuku: 1 ″ - 6 ″

Standar: JIS, BWG, SWG, DIN, lsp

Aplikasi:bisa digunakake ing konstruksi, dekorasi, fitment. Digunakake kanggo konstruksi, kasus kayu lan countersunk mebel.

Karakteristik:endhas rata, tutup bunder, rod lempeng, ujung intan. Resistensi dhuwur kanggo karat lan teyeng. Gelar tikungan ketahanan ≥ 90 °, permukaan polesan utawa dilapisi, tahan karat sing kuwat kanggo teyeng.

Paket:

20-25kg / karton akeh.

5kg / karton lan 16 kothak ing karton

1kg / kantong plastik lan 20 - 25kg ing karton

0,5 kg / kantong plastik lan 50 tas ing karton

Lan paket kasebut bisa disesuaikan.

Dawane

Dhiameter

Inci

mm

BWG

0,5

12.7

20/19/18

0,75 ″

19

19/18/17

1 ″

25.4

17/16/15/14

1.25 ″

31.7

16/15/14

1,5 ″

38

15/14/13

1,75 ″

44.4

14/13

2 ″

50.8

14/13/12/11/10

2,5 ″

63.5

13/12/11/10

3 ″

76.2

12/11/10/9/8

3.5 ″

88,9

11/10/9/8

4 ″

101.6

9/8

4,5

114.3

8/7

5

127

7/6

6 ″

152.4

6/5

7 ″

177.8

5/4


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns03
    • sns02