Hubungi Kita

Hebei Shoufan Metal Products Co., Ltd.

Alamat

Taman Industri Liusu, Kutha Dingzhou Provinsi Hebei

Telpon

0086 18803328689

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

 

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02