FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan produsen?

A: Ya, kita duwe spesialisasi ing bidang iki udakara 20 taun pengalaman.

Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto?

A: ya, kita bisa nyedhiyani conto bebarengan karo katalog. 

Informasi apa sing kudu dakkirim, yen pengin petik sing paling murah?

A: Spesifikasi spesifikasi kawat. Kayata materi, diameter kawat, ukuran, jumlah, pagawean pungkasan.

Kepiye wektu pangiriman sampeyan?

A: Kita mesthi nyiapake bahan stok sing cukup kanggo sarat sing dibutuhake. wektu pangiriman 7 dina kanggo kabeh bahan stok. 
Kita bakal mriksa karo departemen produksi kanggo barang sing ora nyedhiyakake kanggo menehi wektu pangiriman lan jadwal produksi.

Kepiye cara ngirim kabel bolong sing wis rampung?

A: Biasane liwat segara. 

Bayarane opo?

A: Biasane nggunakake T / T, L / C, D / P, Western Union.

Pengin kerja sama kita?


Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02