Pagar gandheng kerangka

Katrangan singkat:

Pagar gandheng kerangka minangka produk perakitan sing fleksibel, digunakake ing dalan gedhe, dalan sepur, lorong, lsp. Bisa digawe tembok jaring permanen utawa jaring isolasi sementara, mung nggunakake pambenahan postingan sing beda Bisa entuk.

"

Detail Produk

Tag Produk

Pagar Gandheng Kerangka

Pagar gandheng kerangka minangka produk perakitan sing fleksibel, digunakake ing dalan gedhe, dalan sepur, lorong, lsp. Bisa digawe tembok jaring permanen utawa jaring isolasi sementara, mung nggunakake pambenahan postingan sing beda Bisa entuk.

Bahan: Kawat Galvanis, kawat baja

Dawa lentur: 300 (mm)

Jarak antarane kolom: 3000mm

Kolom semat: 250-300mm

Spesifikasi:

Bolong (mm): 75 × 150 50 * 50

Bolong (mm): 1800 × 3000

Bingkai sisih (mm): 20x30x1.5 plastik celup bolong (mm): 0.7-0.8

Sawise ngecor bolong (mm): 6.8

Ukuran kirim (mm): 48x2x2200

Sedheng mlengkung: 30 °

Dawa lentur (mm): 300

Jarak antarane kolom (mm): 3000

Kolom semat (mm): 250-300

Yayasan semat (mm): 500x300x300 utawa 400 x400 x400

Perawatan lumahing:

Cara pangolahan sing luwih murah lan luwih cepet: galvanis kadhemen, putih; semprotan plastik, ijo, putih, abang, ireng, kuning lan sapanunggalane.

Cara ngolah: mencelup, pilihan warna: ijo suket, ijo tuwa, putih, kuning, ireng, abang lan liya-liyane.

Cara perawatan paling apik kanggo kinerja anti-korosif: nggunakake perawatan galvanis panas lan celup, kinerja anti-korosif yaiku seumur hidup.

Lingkup aplikasi

Jaringan sepur sing ditutup, jaringan ditutup ing dalan gedhe, pagar lapangan, pager komunitas, macem-macem stadion, sekolah industri lan pertambangan, lan liya-liyane.

kaluwihan produk

Pagar bingkai apik, awet, ora bisa deformasi, lan cepet dipasang. Iki minangka tembok bolong logam sing ideal, sing wis digunakake ing macem-macem industri.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns03
    • sns02