Kawat wesi galvanis

Katrangan singkat:

Galvanisasi panas dicelupake ing celup larutan seng panas lan cair. Kacepetan produksi cepet, lan lapisan kasebut kandel. Ketebalan minimum lapisan seng sing diidini pasar yaiku 45 mikron, lan maksimal bisa luwih saka 300 mikron. Warnane peteng, nganggo akeh seng ...

"

Detail Produk

Tag Produk

Kawat Besi Galvanis

Galvanis Kawat Besi kalebu kawat galvanis elektro lan kabel galvanis sing dicelupake kanthi panas.

Dilapisi seng: 1. Kawat wesi galvanis elektro 15-20g / m2. 2. Kawat wesi galvanis panas yaiku 30-300g / m2

Galvanisasi panaswis dicelupake ing larutan seng digawe panas lan cair. Kacepetan produksi cepet, lan lapisan kasebut kandel. Ketebalan minimum lapisan seng sing diidini pasar yaiku 45 mikron, lan maksimal bisa luwih saka 300 mikron. Wernane peteng, nganggo akeh seng, mbentuk lapisan infiltrasi nganggo logam dasar, lan tahan korosi apik. Galvanizing hot-dip bisa dijaga nganti pirang-pirang puluh taun ing lingkungan ruangan.

Galvanizing kadhemen(galvanizing) minangka proses sing seng diluncurake sithik ing permukaan logam nalika adus galvanis. Kacepetan produksi alon, lapisan kasebut seragam, lan kandelane tipis, biasane mung 3-15 mikron. Gandheng galvanis panas-panas, biaya produksi elektro-galvanis luwih murah.

Bahan: kawat baja karbon berkualitas rendah Q195

fitur: keluwesan lan kelembutan sing apik

spesifikasi: 0.25mm-5.0mm

tingkat seng: 15g-250g / ㎡

kekuwatan tarik: 30kg-70kg / ㎡

tingkat elongasi: 10% -25%

bobot / koil: 0,1kg-800kg / koil

Gauge Standar: BWG34 – BWG4 yaiku 0.20mm – 4.0mm

Bobot koil: koil kawat galvanis bisa memenuhi permintaan pelanggan, kumparan cilik lan gedhe kasedhiya.

Tujuan: utamane kanggo konstruksi, nenun jaring, sikat, peralatan komunikasi, peralatan medis lan kabel, filter, pipa tekanan tinggi, kerajinan tangan, lan lapangan liyane

Karakteristik & Aplikasi: Pelapisan Seng Tinggi kanthi resistensi korosi super, lapisan Zinc sing kukuh lan proporsional, lumahing lunyu, digunakake kanggo nenun jala kawat lan diproses maneh, digunakake ing industri, pertanian lan pemuliaan saham.

Paket: 0.3-1000kg kasedhiya, kemasan batin nganggo strip PVC, pengepakan njaba nganggo kain hessian utawa tas nilon ing njaba.

Kekuwatan tarik lan metode pitungan kawat galvanis

Area perangan kawat = m2 * 0,7854 mm2

Kawat ngilangi ketegangan Newton (N) / salib area mm2 = kekuwatan MPa

Pengukur kabel

SWG mm

Mm BWG

mm

8 #

4.06

4.19

4.00

9 #

3.66

3.76

3.75

10 #

3.25

3.40

3.50

11 #

2,95

3.05

3.00

12 #

2,64

2,77

2,80

13 #

2.34

2.41

2,50

14 #

2.03

2.11

2.00

15 #

1,83

1,83

1,80

16 #

1.63

1,65

1,65

17 #

1.42

1,47

1.40

18 #

1.22

1,25

1.20

19 #

1.02

1.07

1.00

20 #

0,91

0,89

0,90

21 #

0,81

0,813

0,80

22 #

0,71

0,711

0,70

Ukuran liyane uga bisa digawe minangka sarat sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns03
    • sns02