Warta

  • Pasar Ekspres

    Saiki, wabah ing Provinsi Hebei wis kliwat lan masarakat wis padha urip normal. Nanging, kanggo asuransi, sawetara wilayah isih kudu nuduhake sertifikat tes negatif 7 dina utawa 14 dina kanggo Covid-19. Pabrik kita wis nerusake produksi normal lan makarya. Sugeng rawuh ...
    Waca liyane
  • China nganakake Pameran Canton kanthi online ing wulan Juni

    Perdana Menteri Li Keqiang dadi ketua eksekutif Dewan Negara ing tanggal 7 April, kanggo nanggepi kahanan serius epidemi global, rapat kasebut mutusake manawa Pameran Canton kaping 127 bakal dianakake online ing pertengahan pungkasan Juni. Canton Fair minangka salah sawijining pameran paling wiwitan sing dadi lingkungan ...
    Waca liyane
  • Pandhuan babagan cara nggawe pesen?

    1. Pisanan Coba critakake jeneng produk utawa yen sampeyan ora duwe jeneng, sampeyan bisa ngirim pic, utawa sampeyan bisa mriksa situs web kanggo golek produk sing dibutuhake. 2. Nyedhiyakake ukuran rinci kanggo produk sing sampeyan butuhake? Kawat Kekandelan: gauge / diameter kawat; bungkus: bobote, sakilo sak c ...
    Waca liyane
  • Sawetara pengalaman babagan pencegahan lan kontrol COVID-19

    Saiki virus Corona nyebar ing saindenging jagad. Bubar iki, kita nampa akeh warta saka klien babagan kahanan negarane. Kita ngerti sawetara wong sing kuwatir karo virus kasebut. Ing jaman biyen, kita ngalami kaya sing sampeyan alami saiki. Kita pengin nuduhake pengalaman karo sampeyan ...
    Waca liyane

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02