Pandhuan babagan cara nggawe pesen?

1. Pisanan Coba critakake jeneng produk utawa yen ora duwe jeneng, sampeyan bisa ngirim pic, utawa sampeyan bisa mriksa situs web kanggo golek produk sing dibutuhake.

2. Nyedhiyakake ukuran rinci kanggo produk sing sampeyan butuhake?

Kabel

Kekandelan: gauge / diameter kawat;

bungkus: bobote, sak kilo kumparan siji? Pengepakan detail?

Kuku

Ukuran kuku: dawa lan kekandelan ;

Paket: ing karton utawa ing tas, pira kg kanggo sak karton / tas?

Bolong

Ukuran bolong: ukuran bolongan, ukuran diameter / kawat kanggo bolong;

Dawa lan jembaré bolong

Paket

3. Sawise kabeh rincian dikonfirmasi, kita bisa menehi rega paling apik banjur sampeyan bisa nggawe pesen.

Layanan Kita

1 – Jembar produk kasedhiya kanggo macem-macem gaya lan ukuran.

2 – Wakil penjualan sing wis dingerteni kasedhiya kanggo mbales kabeh pitakon lan e-mail sajrone 24 jam. Dheweke uga bisa menehi saran profesional supaya bisa kepenak.

3 – Layanan Pelanggan Ramah:

a. Kita bakal konfirmasi kabeh rincian karo sampeyan sadurunge produksi supaya ora ana kesalahan

b. QC sing berpengalaman bakal ngetutake pesenan kanggo njamin kualitas

c. Sales kita bakal nganyari status pesenan lan pengiriman nganti sampeyan lancar

4 – Kontrol Kualitas: QC kita bakal mriksa pc produk liwat pc sadurunge dikemas.

5 – Pangiriman Tepat Wektu: Kita mesthi ngirim kontainer ing wektu sing wis disepakati.

6 – Jaminan: Kita njamin bisa ngganti utawa mbalekake produk sing salah utawa rusak sing disebabake ing bagean kasebut.


Wektu kiriman: Mei-27-2020

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02