China nganakake Pameran Canton kanthi online ing wulan Juni

Perdana Menteri Li Keqiang dadi ketua eksekutif Dewan Negara ing tanggal 7 April, kanggo nanggepi kahanan serius epidemi global, rapat kasebut mutusake manawa Pameran Canton kaping 127 bakal dianakake online ing pertengahan pungkasan Juni. Canton Fair minangka salah sawijining pameran paling wiwitan sing ramah lingkungan ing Tiongkok lan gaweyane isih ijo.

Pelaksanaane Pameran Canton ijo ora mung nyengkuyung tuwuhing sustainable, nanging uga menehi pengalaman pangembangan ijo kanggo industri pameran China, ujare penyelenggara.

Pameran kasebut, biasane dianakake ing Guangzhou kaping pindho saben taun ing ibukutha provinsi Guangdong China Selatan, ditindakake kanthi online wiwit tanggal 15 nganti 24 Juni, amarga pandemi novel coronavirus. Kanthi luwih saka 60 taun pembangunan, pameran kasebut tuwuh dadi salah sawijining pameran paling gedhe kanggo ningkatake pangembangan ekonomi terbuka.

Pusat Perdagangan Luar Negeri China, sing dadi penyelenggara pameran kasebut, wis ngupayakake nggoleki jalur pangembangan ijo kanggo hosting sing adil.

Iki cara anyar kanggo Canton Fair.

Nanging kanggo kita, kepiye sampeyan bisa ngerti luwih akeh babagan kita, obrolan video iku cara paling apik.

Aku bisa nuduhake pabrik liwat video, lini produksi, kantor lan gudang.

Plancongan langsung liwat perusahaan, sing bakal mbantu sampeyan ngerti babagan perusahaan lan layanan.

Ing wayahe khusus iki, muga-muga layanan online bakal menehi sampeyan rasa anyar babagan kita.

Kepiye carane entuk katalog? Sampeyan bisa ngubungi aku kanthi cara ing ngisor iki situs web.

Kepiye supaya pesen? Sampeyan bisa mriksa FAQ kita.

Kepiye aplikasi kanggo pameran kanton online? Kantor pameran kanton durung nerbitake warta, yen wis entuk warta, kita bakal nganyari.

Kepiye supaya sampeyan tetep aman saka coronavirus anyar? Sampeyan bisa mriksa iki.

KANGGO KAMU BISA NGANGGO BERSAMA lan NGETIWE IKU WEKTU ING FAILING CANTON.


Wektu kiriman: Jun-24-2020

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02