Sawetara pengalaman babagan pencegahan lan kontrol COVID-19

Saiki virus Corona nyebar ing saindenging jagad. Bubar iki, kita nampa akeh warta saka klien babagan kahanan negarane. Kita ngerti sawetara wong sing kuwatir karo virus kasebut.

Ing jaman biyen, kita ngalami kaya sing sampeyan alami saiki. Kita pengin nuduhake pengalaman karo sampeyan babagan carane mbuwang wektu sing angel. Muga-muga iki bisa mbantu.

Saka data statistik, virus kasebut ora nggegirisi, kaya flue sing asring kedadeyan. Nanging panyebaran virus corona kuat. Sajrone epidemi kasebut, kita dijaluk nginep ing omah lan ora metu. Amarga yen akeh wong kena pengaruh ing wektu sing padha, ora ana cukup amben lan dokter ing rumah sakit. Umume wong ilang nyawa amarga ora bisa dirawat ing wektu sing luwih dhuwur.

Sanalika, nalika nemokake wong sing kena pengaruh, wong-wong sing wis ditemoni lan dihubungi sadurunge bakal dingerteni lan dijaluk dikarantina sajrone 14 dina, yen ora ana gejala sing ana gandhengane karo virus kasebut, tegese dheweke aman.

Yen kena pengaruh lan ora serius, dheweke bisa nggunakake obat utawa obat tradisional Tionghoa saka rumah sakit, tetep ing ruangan sing dikarantina kanggo pulih. Yen ora serius, akeh sing bisa pulih sajrone periode kasebut.

Tansah swasana ati sing apik, olahraga luwih akeh lan nginep ing omah.

Yen kita kudu metu, topeng iku perlu banget. Lan nalika mulih, klambi kasebut kudu diinfeksi alkohol 75%. Kanthi cara iki, kasempatan kena infeksi bakal sithik banget

Iki minangka kesempatan sing apik kanggo nikmati wektu karo kulawarga Wiwit biasane, kerjaan mbutuhake akeh wektu. Sanalika, cukup wektu kanggo maca lan sinau babagan sing sampeyan minat. Temokake sawetara perkara sing bakal nggawe kita bakal luwih apik. 

Matur suwun kabeh berkah saka klien lan kanca.

Sajrone kasusahan, kita nampa akeh pitulung saka negara sampeyan.

kita saestu ngurmati kanthi tulus.

Saiki kita bakal mberkahi sampeyan kabeh lan kita yakin manawa epidemi kasebut bakal enggal kliwat. Lan negara kita bakal mbantu lan nuduhake kabeh pengalaman. Aja kuwatir, kita bebarengan minangka kulawarga gedhe ing bumi sing padha. Yen sampeyan butuh pitulung, coba critakake. 

Gambar Saka China Saben Dina

n1


Wektu kiriman: Mei-27-2020

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02