Pager palisade

Katrangan singkat:

Anggar palisade minangka salah sawijining seri pagar. Kaping pisanan digunakake ing Inggris. Saiki pager palisade digunakake ing omah lan luar negeri. Anggar palisade tinimbang tembok bata utawa pager sing abot nggawe lingkungan urip sampeyan resik. Iki digunakake akeh amarga nguber lingkungan masarakat ...

"

Detail Produk

Tag Produk

Pager Palisade

Anggar palisade minangka salah sawijining seri pagar. Kaping pisanan digunakake ing Inggris. Saiki pager palisade digunakake ing omah lan luar negeri. Anggar palisade tinimbang tembok bata utawa pager sing abot nggawe lingkungan urip sampeyan resik. Iki digunakake kanthi umum amarga ngupayakake lingkungane masarakat, publisitas kebersihan pribadi lan ngupayakake gaya asing. Anggar palisade kanthi struktur sing apik lan macem-macem gaya populer lan akeh digunakake.

MateriLembaran baja berkualitas tinggi, lembaran baja galvanis sing dicelupake panas, baja sing digulung adhem, lan baja sing digulung panas
Dhuwur pager: 600-1200-1800mm
Pos: 50X50x4 mm
Diameter: 19 mm 
Kirim: 2400 Pagar Tinggi -100 × 45
Kirim: 3000 Pagar Dhuwur - 150
Rel: 50x50x6
Piring Ikan: 40 × 8 140
Plat Ikan Pojok: profil W 40 × 8 215 dawa
"W" Pale: profil 71x21x3 W
Perbaikan Rel: Kepala Bolt M12x30 lan Geser Kacang
Fixing Pucat: M8x25 T Bolt and Shear Nut utawa - Pin Steel and Huck Pin
Dhukungan Bay Bay: Rod Mangan Threaded M12x500 lan Kacang 2x

ProsesStamping, celup panas, plastik penyemprotan, perawatan anti-korosi PVC

MigunakakeIki digunakake minangka pager proteksi utawa dekorasi ing bangunan, situs omah, industri, pertanian, pamrentah kutha, sekolah, pekarangan, dalan kebon, lan transportasi.

Fitur produk

Pager palisade nduweni fitur kekuatan dhuwur, kaku sing kuwat, stabilitas struktural, anti-korosi, lan penampilan sing apik, sesanti sing amba, regane murah, macem-macem warna, gaya lan gampang dipasang

Spesifikasi pagar palisade umum: 

Panel pager palisade digawe saka 17 panel baja karbon murah kanthi jinis "D" utawa ndhuwur jinis "W".

Nalika nggunakake pagar palisade, jinis kanthi jembar standar 2,75m akeh digunakake. Lan pager palisade jinis iki gampang dipasang. 

Dhuwur panel pagar 1m-6m
Jembar panel pagar 1m-3m
Dhuwur pucuk 0,5m-6m
Jembar pucet W pucet 65-75mm, D pucet 65-70mm
Kekandelan pucet 1.5mm-3.0mm
Rel sudut 40mm × 40mm, 50mm × 50mm, 63mm × 63mm
Kekandelan ril sudut 3mm-6mm
Pos RSJ 100mm × 55mm, 100mm × 68mm, 150mm × 75mm
Pos persegi 50mm × 50mm, 60mm × 60mm, 75mm × 75mm, 80mm × 80mm
Kekandelan pos persegi 1.5mm-4mm 
Lempeng iwak langsung utawa klem kiriman 30mm × 150mm × 7mm, 40mm × 180mm × 7mm
Bolt lan kacang-kacangan M8 × No.34 kanggo mbenakake bulak, M12 × No.4 kanggo mbenakake ril

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns03
    • sns02