Kuku atap

Katrangan singkat:

Kuku atap, kanthi batang cekak lan endhas sing jembar, bisa digunakake kanggo nyepetake zoster, atap, utawa lembaran logam menyang kayu. Shanks bisa Gamelan utawa diluncurake kanggo nambah resistensi tarik. Kemajuan kabel: Gambar, Motong, Bentuk, Poles (Galvanis), Pilih lan Paket ...

"

Detail Produk

Tag Produk

Kuku atap

Kuku atap, kanthi batang cekak lan endhas sing jembar, bisa digunakake kanggo nyepetake zoster, atap, utawa lembaran logam menyang kayu. Shanks bisa Gamelan utawa diluncurake kanggo nambah resistensi tarik.

Kemajuan kabel: Gambar, Motong, Bentuk, Poles (Galvanis), Pilih lan Packing dadi kuku sing berkualitas.

Bahan: 195 #, 235 # rod kawat wesi utawa miturut panjaluk

Perawatan lumahing:Padhang, Elektro Galvanis; Panas dicelup Galvanis; Warna Galvanis.

Fitur:

- Galvanis kanggo nyuda rusting, Kepala Payung utawa Flathead

- Kepala gedhe kanthi titik berlian

- Dirancang kanggo ndandani bahan atap ing dhasar kayu

Panggunaan:

Produk ditrapake kanggo kayu atos lan alus, plastik umum, casting tembok, perabotan, kothak kayu kemasan, lsp. Umume digunakake ing bangunan, dekorasi, dekorasi, lan renovasi.

Aplikasi: kanggo kasus kayu lan mebel lan bangunan

Paket:

7 pon / kothak, 16 kothak / karton utawa 8 kothak / karton

Ing karton kayu, Ing 20kg, 30kg, 35kg, 48kg

Kertu karton 20kg, 25kg

Tas gunny: 25kg, 50kg

Utawa miturut sarat pelanggan.

Spesifikasi:

atap kuku Spesifikasi
Spesifikasi Dawa (mm) Diameter rod (mm) Diameter sirah (mm)
bwg8 * 2 ″ 50.8 4.19 20
bwg8 * 2-1 / 2 ″ 63.5 4.19 20
bwg8 * 3 ″ 76.2 4.19 20
bwg9 * 1-1 / 2 ″ 38 3.73 20
bwg9 * 2 ″ 50.8 3.73 20
bwg9 * 2-1 / 2 ″ 63.5 3.73 20
bwg9 * 3 ″ 76.2 3.73 20
bwg10 * 1-3 / 4 ″ 44.5 3.37 20
bwg10 * 2 ″ 50.8 3.37 20
bwg10 * 2-1 / 2 ″ 63.5 3.37 20
bwg11 * 1-1 / 2 ″ 38 3.02 18
bwg11 * 1-3 / 4 ″ 44.5 3.02 18
bwg11 * 2 ″ 50.8 3.02 18
bwg11 * 2-1 / 2 ″ 63.5 3.02 18
bwg12 * 1-1 / 2 ″ 38 2,74 18
bwg12 * 1-3 / 4 ″ 44.5 2,74 18
bwg12 * 2 ″ 50.8 2,74 18
bwg13 * 1 1/2 ″ 38 2.38 15
bwg13 * 1 3/4 ″ 44.5 2.38 15
bwg13 * 2 ″ 50.8 2.38 15
bwg14 * 1 3/4 ″ 40 2.1 14

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns03
    • sns02