Bolong kawat kothak

Katrangan singkat:

Bolong kawat persegi diproduksi nganggo kawat besi galvanis, kawat stainless steel, kawat aluminium. Sing biasane digunakake minangka layar jendhela, ayak industri ing industri gula, kimia, penghancur watu, Uga ing saringan gandum.

"

Detail Produk

Tag Produk

Alun-alun Wire Mesh

Bahan: Kawat baja karbon sithik Q195, kawat Baja tahan karat, kawat aluminium

Diameter: 0.16mm-1.6mm

Bolong: 2-50mesh

Lapisan seng: 10g-60g / m2

Kekuwatan tarik: 300-500N / m2

Jembar: 0,5m-2m

Dawane: 5m-100m

Jinis:

Kawat ireng kothak bolong kothak

Panas dicelup galvanis sadurunge utawa sawise nenun,

Elektro-galvanis sadurunge utawa sawise nenun

Galvanis Biru

Bolong kawat kothak stainless steel,

Bolong kawat kothak aluminium.

Miturut proses, ana pisanan nenun banjur plating lan plating pisanan banjur nenun

①Galvnized Sawise nenun : uga dikenal minangka plating post galvanis, sing bisa dadi putih, biru (biru lan putih), plating emas, passivasi biru lan putih diisi galvanis banjur dicelupake ing larutan kimia lan dilapisi lapisan logam liyane Kanggo proses sing nambah warna utawa efek kualitas ing permukaan。

② Tenun sawise galvanis: uga dikenal minangka plating asli

Cathetan: Umume, sing duwe diameter kawat ing ngisor 0.35mm umume galvanis sawise nenun; sing ndhuwur 0,35mm biasane galvanis sadurunge nenun, lan warna plating luwih apik.

Gaya ngolah ujung:pinggiran ditutup; Ujung mentah

Cara nenun: Tenun polos, tenunan twill, tenun las, lsp.

Paket:

anyaman tas ing ndhuwur lan ngisor, paket berkualitas tinggi utawa kaya panjaluk pelanggan

Ing gulung, kertas anti banyu ing njero lan sisih kita nganggo tas nenun; karton; wadhah kayu; palet

miturut syarat pelanggan.

Aplikasi:Square Wire Mesh akeh digunakake ing industri lan konstruksi kanggo nyaring bubuk gandum, nyaring cairan, lan gas, kanggo keperluan liyane kayata perlindungan ing pagar mesin. Kajaba iku, digunakake kanggo sulih saka kayu kanggo nggawe tembok lan langit-langit

bolong

diameter kawat (mm)

bukaan (mm)

bolong

diameter kawat (mm)

bukaan

3 × 3

1,60

6.87

20 × 20

0,27

1.00

4 × 4

1.20

5.15

22 × 22

0,25

0,90

5 × 5

0,95

4.13

24 × 24

0,23

0,83

6 × 6

0,80

3.43

26 × 26

0,20

0,78

8 × 8

0,60

2,57

28 × 28

0,18

0,73

10 × 10

0,50

2.04

30 × 30

0,15

0,70

12 × 12

0,50

1.61

35 × 35

0,14

0,59

14 × 14

0,40

1.41

40 × 40

0,14

0,50

16 × 16

0,35

1.24

50 × 50

0,12

0,39

18 × 18

0,30

1.11

60 × 60

0,12

0,30


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns03
    • sns02