Bolong kawat stainless steel

Katrangan singkat:

Kain bolong lan kain kabel stainless steel digunakake banget ing pertambangan, industri kimia, industri panganan lan industri farmasi.

"

Detail Produk

Tag Produk

Mesh Kawat Baja tahan karat

Bahan: 201, 202, 302, 304, 304L, 316, 316L

Karakteristik: resistensi asam, resistensi alkali, tahan, lan korosi

Aplikasi: Kain bolong lan kain kabel stainless steel digunakake banget ing pertambangan, industri kimia, industri panganan lan industri farmasi.

Diameter Kawat: 0,02mm-2.0mm

Cacah Mesh: 2-500mesh / inci

Jembar: 0,5m-2m

Dawa: 5m-50m, kita bisa ngasilake minangka panjaluk sampeyan

kemasan: kertas lan film plastik kanthi banyu, banjur nganggo karton utawa kothak kayu.

Gaya Tenun:

Gaya anyaman nggambarake cara kabel nyebrang ing saben liyane. Ana rong gaya tenunan umum: tenunan biasa lan tenunan twill.

Tenun polos:Saben kabel gantian — pisanan mbukak kabel siji, banjur ngawat kabel sabanjure. Tenun polos minangka gaya tenun sing paling umum.

Tenunan twill:Saben kabel terus-terusan ganti lan loro kabel terus. Tenunan twill asring digunakake nalika diameter kawat gedhe banget supaya ora bisa nenun polos.

Jinis tenun liyane kasedhiya kanthi urutan khusus.

2-05-7

Anyaman bolong kawat stainless steel polos

bolong

Diameter (mm)

Ukuran bolong (mm)

Standar SS (AISI)

7meshx7mesh

1.00

2.63

304 utawa316

10meshx10mesh

0,60

1,94

304 utawa316

12meshx12mesh

0,50

1.62

304 utawa316

16meshx16mesh

0,40

1.19

304 utawa316

16meshx16mesh

0,35

1.24

304 utawa316

18meshx18mesh

0,35

1.06

304 utawa316

20meshx20mesh

0,40

0,87

304 utawa316

24meshx24mesh

0,26

0,80

304 utawa316

30meshx30mesh

0,30

0,55

304 utawa316

35meshx35mesh

0,17

0,56

304 utawa316

40meshx40mesh

0,23

0,40

304 utawa316

50meshx50mesh

0,20

0,31

304 utawa316

60meshx60mesh

0,15

0,27

304 utawa316

70meshx70mesh

0,12

0,24

304 utawa316

80meshx80mesh

0,13

0,19

304 utawa316

90meshx90mesh

0,12

0,16

304 utawa316

100meshx100mesh

0,10

0,15

304 utawa316

120meshx120mesh

0,09

0,12

304 utawa316

150meshx150mesh

0,063

0,11

304 utawa316

180meshx180mesh

0,053

0,09

304 utawa316

200meshx200mesh

0,053

0,07

304 utawa316

 

Ngrajut bolong kawat stainless steel

bolong

mm

mm

AISI

250meshx250mesh

0,040

0,063

316

300meshx300mesh

0,040

0,044

316

325meshx325mesh

0,035

0,043

316L

350meshx350mesh

0,030

0,042

316L

400meshx400mesh

0,030

0,033

316L

450meshx450mesh

0,028

0,028

316L

500meshx500mesh

0,025

0,026

316L


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns03
    • sns02